Deelname aan MHHK
Het Museum voor Hedendaagse Hengelose Kunst (MHHK), is een internetmuseum waar werk van in Hengelo wonende c.q. werkende professionele beeldende kunstenaars is te zien.


Opzet
In het MHHK heeft elke kunstenaar een zaal waarin zijn werk te zien is. Verder worden naam, (atelier)adres, telefoon/faxnummer, e-mailadres, homepage-adres en de gegevens van de getoonde werken vermeld. Omdat het een internetmuseum betreft, kunnen er ook werken te zien zijn die gebruik maken van de specifieke eigenschappen van het internet, zoals interactiviteit.
Naast de kunstenaarszalen, is er een winkel, en zijn er zalen met thematentoonstellingen.
Het werk van de MHHK kunstenaars, dat in de winkel te zien is, is werk dat in enige oplage verschenen is; het MHHK verkoopt niet, geïnteresseerden kunnen direct contact met de betreffende kunstenaar opnemen.
Voor de thematentoonstellingen (1-2 per jaar) worden alle Hengelose professionele beeldende kunstenaars uitgenodigd om deel te nemen.


Deelname
Als je ook in het MHHK opgenomen wilt worden, stuur dan het volgende op:
  • naam, (atelier)adres, -telefoon/faxnummer, e-mailadres, URL van je website (alle indien gewenst)
  • beeldmateriaal (maximaal 10 stuks)
    • originelen, foto’s of fotokopieën (formaat max. A4) of
    • digitale bestanden (diskette, cd of e-mail).

Opmerking 1
Zorg ervoor dat de kwaliteit van het beeldmateriaal goed is (scherp, geen kleurzweem, geen perspectivische vertekening); beter dan het origineel kunnen we het niet maken. Digitaal aangeleverde beeldmateriaal hoeft niet groter dan 600 x 600 pixels te zijn.

Opmerking 2
Vermeld bij alle werken, formaat, gebruikte techniek, jaar etc.

Opmerking 3
Per zaal (één kunstenaar) wordt het werk in de juiste onderlinge verhouding getoond, dus een doek van 50 x 50 cm is op het beeldscherm ook 4x kleiner dan een doek van 2 x 2 meter. Het is daarom raadzaam om werk van ongeveer hetzelfde formaat (‘in the real world’) op te sturen.

Opmerking 4
Al heb je een eigen website, of is er elders op het internet werk van je te zien, stuur toch materiaal in. Om op nóg een plek op het internet te zien zijn kan geen kwaad.
We maken een link naar je eigen website; leg dan ook een link naar het MHHK: http://www.mhhk.nl.

Het ingeleverde beeldmateriaal wordt na gedane zaken geretourneerd.

Verversen
We willen het MHHK zo up to date mogelijk houden. Stuur dus regelmatig nieuw werk op, en het is ook raadzaam om wijzigingen van adres, telefoonnummer etc. door te geven.
De individuele zaalgrootte kan niet onbeperkt groeien, oud werk gaat naar een archiefzaal.

Overige documentatie
Overige documentatie zoals geboortedatum, exposities, publicaties, opdrachten etc. neemt het museum niet op.

Vergoeding
De deelnemende kunstenaars krijgen geen vergoeding.

Voor eventuele vragen kan je contact met mij opnemen.

Alvast bedankt.

Ricardo Liong-A-Kong
mhhk@hengelo.nl


^