suiker-zoet logo
nav naar zalenoverzicht naar suiker-zoet zaal 1 naar suiker-zoet zaal 2
Tentoonstelling Suiker-Zoet

Door een groene stip [green dot] op de plattegrond aan te klikken, gaat u naar een andere zaal. U bevindt zich in de zaal met de rode stip[red dot].

Aan deze thematentoonstelling 2022 nemen de volgende Hengelose (niet allen MHHK-exposanten) kunstenaars deel:
Marijke Agterbosch, Guusje Beverdam, Wynand Buursink, Talya Damhuis-Meller, Pier van Dijk, Remco Dikken, Onno Dirks, Wendy Fabels-Kruze, Hettie Franken, Renata de Frankrijker, Noud van Galen, Ria Geerdink, Jenny de Groot, Erna ter Haar, Martha Lucía Inagán, Marian Kromkamp, Ricardo Liong-A-Kong, Hiske Loomans-de Sonnaville, Gerrie Lulof, Gertie van Nuenen, Bert van Santen, Tineke van Steijn, Fenneke ten Thij, José Verstappen, Esther de Vries en Anne Wind.


Suiker-Zoet
De aanleiding voor dit thema was in een album verzamelde suikerzakjes dat mij aangeboden werd. De zakjes waren duidelijk uit de jaren vijftig-zestig en de tand des tijds had al aardig toegeslagen.
Maar ik was getroffen door de grafische kwaliteit. En enkeling met twee steunkleuren gedrukt, maar de meesten gewoon in een kleur. Dat is voldoende als je de andere aangeboden mogelijkheden volledig benut.
Voor de Hengelose kunstenaars heb ik selectie uit de suikerzakjes gemaakt en deze ter inspiratie voor deze thematentoonstelling op gestuurd.
Met onderstaande afbeelding kan men zich een beeld van het hele album vormen.


suikerzakjes
^